Presse

Google går fra årlige til ugentlige medarbejderundersøgelser

By juli 31, 2023 No Comments

Google har set behovet for hurtig og opdateret feedback, for at følge med forandringerne.

Google gennemfører nu deres “Googlegeist” medarbejderundersøgelser en gang om ugen, i stedet for en gang om året. I maj udtalte Fiona Cicconi, Googles Chief People Officer til BusinessInsider; “At have en undersøgelse en gang om året, når der sker så meget i verden, og med tempoet for forandringer, også hos Google … ønsker man virkelig at kunne handle hurtigere på aktuelle data med mere relevant feedback.”

Det er en del af en kulturomlægning hos Google, efter de oplevede afskedigelser i januar og har skærpet fokus på kunstig intelligens. Det er planen, at den nye Googlegeist undersøgelse vil blive udsendt ugentligt, og medarbejderne vil modtage to spørgsmål hver tirsdag.

Google tager denne forandring seriøst, da det giver dem mulighed for at få mere aktuelle og relevante data fra medarbejderne. Det forventes, at Google kan agere mere effektivt og reagere på de udfordringer og muligheder, der opstår i en hastigt foranderlig verden og arbejdskultur.

Hurtige undersøgelser fra HR Botler

Programmet HR Botler er udviklet med fokus på hurtige og nemme undersøgelser, og at Google nu omfavner metoden, med to ugentlige spørgsmål til medarbejderne, bekræfter Rene Lohpehre CEO hos HR Botler, i at forandringerne sker i et tempo, så det ikke længere giver den store mening at gennemføre årlige omfattende undersøgelser, han udtaler; ”Det er vigtigere at have kontinuerlig opdateret data, i et mindre omfang end store omfattende datasæt, der sandsynligvis allerede er forældet, når resultaterne bliver tilgængelig i organisationen.”

Anonymitet er essentiel

Et andet vigtigt område, som Google også prioriterer, er at undersøgelserne er anonyme. Rene Lohpehre siger; ”Hvis undersøgelserne skal have nogen værdi, skal det være medarbejdernes ærlige og reelle mening, ellers er de spild af medarbejdernes og ledernes tid. Medarbejderne skal kunne svare uden frygt for negative konsekvenser af deres svar.” Derfor skal der være et system, hvor anonymiteten er en så essentiel del, som det er i HR Botler, hvor ingen kan se hvordan den enkelte medarbejder svarer.

Hyppig feedback til fremtidens arbejdsplads

Googles beslutning om at omstille sig til hyppigere medarbejderfeedback afspejler hvor hurtigt forandringer sker, også blandt medarbejderne. HR Botler er et ideelt værktøj til at skabe en kultur, hvor medarbejderne føler sig hørt og værdsat, hvilket kan være et uvurderligt bidrag til at skabe en mere produktiv og tilfredsstillende arbejdsplads for alle.

Læs mere om HR Botler

Til BusinessInsider Artikel

This website uses cookies. Not many, but just a few to make everything work. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.