Beslutninger bygget på data

HR Botler – et værktøj til en bedre arbejdsplads

I kan spørge ind til de områder, som er interessante for jer at undersøge; engagement, samarbejde, kollegiale forhold, ledelse, motivation, osv.

Resultaterne er konkret opdateret data på, hvordan det står til i virksomheden og med medarbejdertilfredshed. Det kan forklare forhold på arbejdspladsen, og I kan bruge det til at tage kvalificerede beslutninger om medarbejder- og ledelsesindsatser.

Besvarelse_medarbejderundersøgelse
Besvarelse_medarbejderundersøgelse

Spørgsmål

50+ standard spørgsmål

Svar

Hurtigt og nemt at besvare

Kontinuerligt

Så uger, måneder og år kan sammenlignes

Hvordan laver HR Botler undersøgelserne?

I stiller spørgsmålene

I kan få indsigt i lige det I ønsker gennem en række spørgsmål, som stilles til de medarbejdere der tilknyttes. I kan tage udgangspunkt i de prædefinerede spørgeskemaer og spørgsmål, eller I kan lave jeres egne. Det kan handle om specifikke emner, som uønsket adfærd eller diskrimination, eller det kan handle om trivsel generelt, f.eks. arbejdsvilkår, kollegiale forhold, medarbejdertilfredshed eller ledelse. Se et udsnit af vores prædefinerede spørgsmål her. Alt opsætning og opfølgning sker på jeres konto – det er nemt at bruge. Læs mere om opsætningen her.

Medarbejderne svarer 100% anonymt

Medarbejderne svarer spørgeskemaet, som de får tilsendt et link til i en sms. Det kan alternativt være på mail, hvis I ønsker det. Når medarbejderne klikker, kommer de direkte ind til spørgsmålene og kan svare hvor end de er – i frokostpausen, på vej til bilen, hjemmefra, osv. De kan også indtaste eller indtale kommentarer.

I får live-resultater i grafer

Når I gør spørgeskemaerne aktive, får medarbejderne i tilfældig rækkefølge tilsendt et link. Efterhånden som de svarer, kommer resultaterne ind i live-grafer på jeres konto. I kan følge med i hvert enkelt spørgsmål I stiller. Det kunne f.eks. se ud som her. Enkelt og overskueligt.

Besvarelser_medarbejderundersøgelser

”Vi ville udvikle et program, der kunne inkludere alle medarbejdere - ikke kun kontorarbejdere. Derfor var det vigtigt for os at lave et program, der var nemt at bruge og hurtigt at komme i gang med.”

Rene LohpehreEjer og stifter

Nemt og intuitivt system

HR Botler er simple og intuitive medarbejderundersøgelser, så alle kan bruge det, uanset virksomhedstype og branche.

Få de ansattes ærlige mening

Alle besvarelser er 100% anonyme, og medarbejderne kan se hvor mange der deltager i undersøgelsen. Derfor kan medarbejderne svare ærligt.

Besvarelser samlet i ét overblik

Få alle medarbejdernes besvarelser i en samlet statistik, så du nemt kan danne dig et overblik. Graferne er dit værktøj til at tage beslutninger.

Kræver kun en smartphone

Uanset arbejdsplads eller funktion, kan jeres medarbejdere være med i undersøgelsen. Det kræver kun en smartphone og max 5 minutter at få indsigt i medarbejdertrivsel.

Whistleblowersystem

I kan tilkøbe en Whistleblowerordning, som bliver tilknyttet HR Botler. Så medarbejderne er sikret en ekstra mulighed for at indberette alvorlige forhold.

Gennemskuelige priser

HR Botler bygger på en enkel prisstruktur med månedligt abonnement, og med en gratis prøveperiode, inden du bestemmer dig.

Vil du i gang, eller har du brug for mere information?

Kontakt os eller læs mere i vores hjælpecenter.

Telefon: 31 37 11 95