Fremtidige

udviklinger

Hos HR Botler arbejder vi hele tiden på at gøre jeres oplevelse endnu bedre. Derfor udvikler vi løbende nye funktioner, integrationer, visning af resultater osv. Her kan du finde et par af udviklinger, vi har planlagt i øjeblikket.

Du kan holde dig opdateret i vores nyhedsbrev – her sender vi ud, når vi har nyt om planlagte og nye udviklinger. Så går du ikke glip af noget.

Tilmeld dig via chatbotten i hjørnet.

Spørgsmål_medarbejderundersøgelse
Spørgsmål_medarbejderundersøgelse
Graf_medarbejderundersøgelse

Benchmark og ENPS

Der bliver flere muligheder for Benchmark bl.a. i et branche-benchmark.

De parametre man kan benchmarke sig på er eksempelvis engagement, loyalitet, samarbejde, ledelse, og mange andre parametre.

Der kommer en adapteret ENPS score, således i kan følge udviklingen er afdelingerne og i virksomheden generelt.

 

Akkumulerede grafer

Det bliver muligt at samle eller akkumulere oversigten fra flere grafer til en graf.

Det kan bruges, hvis I eksempelvis har flere salgsafdelinger, så kan alle salgsafdelinger samles i en graf, så salgschefen eller CEO eller nogle andre kan se, hvordan medarbejderne samlet vurderer salgsafdelingen.

Det bliver muligt at klikke på den akkumulerede graf, hvorefter en oversigt over undergraferne kommer frem, så I kan se, hvordan de enkelte afdelinger bidrager til det samlede overblik.

 

Integrationer til HR og Lønsystemer

På sigt vil HR Botler være i stand til at hente medarbejdere fra HR og Lønsystemer, hvorefter medarbejderne kan tilknyttes til de undersøgelser, I ønsker.