Nyheder

Minuba indgår samarbejde med HR Botler

By juli 16, 2023 No Comments

HR Botler og Minuba har indgået et samarbejde, med det formål at tilbyde service- og håndværksvirksomheder, en mere omfattende løsning, til håndtering af deres forretning. Minuba er en førende softwarevirksomhed, inden for professionelle IT-systemer til håndværkere og servicevirksomheder. Deres online system til og ordrestyring og fakturering, giver virksomheder mulighed for at forbedre deres effektivitet, vækste på baggrund af fakta og få bedre overblik over deres arbejdsprocesser.

På den anden side tilbyder HR Botler kontinuerlige medarbejderundersøgelser til virksomheder. Undersøgelser der kan skabe dialog om arbejdspladsen, fastholde medarbejderne og forbedre det psykiske og fysiske arbejdsmiljø. Deres effektive system gør det nemt for virksomheder at få indsigt i medarbejdernes holdninger og tendenser.

Sammen kan HR Botler og Minuba give service- og håndværksvirksomheder en løsning, der hjælper dem med at optimere både deres forretning og medarbejdertrivslen.

Ved at kombinere Minubas omfattende system med HR Botlers løbende medarbejderundersøgelser, vil virksomheder få bedre forudsætninger for at træffe bedre beslutninger, og skabe en endnu mere professionel og motiverende arbejdsplads.

Læs mere om Minuba og HR Botler

This website uses cookies. Not many, but just a few to make everything work. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.